heerlijk overnachten

in Mechelen

Ontspannen, slapen, genieten, uitrusten, drinken en lunchen. Op "d'r Plei" kan het allemaal. Hotel Hoeve de Plei is meer dan een plek om te logeren. Hier geniet je tussen eeuwenoude vakwerkmuren van een sfeervol en informeel verblijf. Je voelt je snel thuis in onze hoeve, waar we je graag verwennen.

 

Heerlijk wandelen en fietsen door de groene, heuvelachtige omgeving van Hoeve de Plei in het knusse Mechelen. ’s Avonds kun je nagenieten van de dag met een wijntje bij de haard of op één van onze terrassen.

 

D'r Plei is comfortabel en stijlvol ingericht. In de gezellige hoevekamers is het lekker zitten bij de openhaard onder het genot van een hapje en of drankje.

 

Hotel Hoeve de Plei is een plek om thuis te komen.

Hoe en waar wil je lekker zitten? Wil je zien en gezien worden, ga dan lekker op het terras voor de Hoeve zitten. Zoek je koelte en intimiteit, probeer eens het binnenplein. Zonaanbidders kunnen achterom hun hart ophalen. Plekkjes met parasols en heelijke ligbedden in de tuin zijn er natuurlijk ook...en dan hebben we nog onze 3 verschillende Hoevekamers.

 

Wij serveren frisse drankjes, streek wijnen en bieren, super koffie, kleine lunchgerechten en top vlaaien van Bakkerij Vermeeren uit Slenaken. Dineren kun je in ons  mooie dorp Mechelen of bij de vele restaurants in de omgeving.

 lekkerwegdromen

"komt u ook genieten?" 

 lekkerwegdromen

"komt u ook genieten?" 

eenvoudigreserveren

 

 

 

interessante
last-minutes

"mis het niet"

interessante
last-minutes

"mis het niet"

Ontdek onze Hoevekamers - 360°

Hotel Hoeve de Plei ligt midden in het schilderachtige heuvellandschap van Zuid-Limburg. Hier is het heerlijk dwalen over holle wegen, door hoogstam-fruitgaarden, stille bossen en langs bloeiende bermen. U vindt dromerige dorpjes op uw weg, waar koffie en vlaai wordt geserveerd op terrassen in de zon.

 

Cultuurrijke steden zoals Maastricht, Aken en Luik liggen op steenworpafstand. Ook voor ontdekkingstochten naar Duitsland en België hoef je nog geen kwartier te rijden.

Of blijf gezellig dichtbij huis om te proeven van ons buitenleven met de kippen, geiten en paarden. Op het tuinterras met uitzicht op de bosrand smaakt een kop verse koffie met échte Limburgse vlaai extra lekker.

Meer weten over onze mooie gemeente? www.ontdekgulpenwittem.nl

d'r Plei

EN

DE

Ontvang onze nieuwsbrief

Hotel Hoeve de Plei
Saskia Peerboom & Kevin Bessems

Overgeul 1

6281BG Mechelen
Nederland

Tel. +31(0)43-4551294

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Uw aanvraag is ontvangen!

Disclaimer

Webdesign, Photography & Google Virtual Tour ©.2015 Ivo Vleugels