EN

DE

 

heerlijk overnachten

in Mechelen

Help! We hebben allemaal verschillend en mooi ingerichte hotelkamers! Wat nu? D'r Plei is uniek en zo ook onze kamers. In totaal hebben we 17 kamers waarvan 5 suites, 2 grote familiekamers (ideaal als je met de kids op vakantie bent) en 2 éénpersoonskamers en 8 "gewone" kamers. Als je al eens eerder bij ons was kun je telefonisch of per mail doorgeven welke kamer (nr.) je graag zou willen. Zoniet...laat je verrassen. Enkele kamers zijn op de begane grond. Handig voor als je minder mobiel bent. Ooh ja...voordat we het vergeten...je slaapt op een echt Hästens bed!

 

eenvoudig reserveren

Hästens bedden!

Ja, je leest het goed...bij ons slaap je op een echte Zweed. We zijn één van de weinige hotels in Nederland waarvan alle kamers voorzien zijn van Hästens kwaliteits bedden. De kunst van het slapen ontdek je bij ons. Verschil moet er zijn! Kom maar eens slapen...en genieten.

 


Standaard kamer...hoezo standaard?
Je slaapt in onze goedkoopste kamers op een fijn Hästens bed. Dat is echter geen standaard in Nederland...bij ons wel. Daarnaast is de kamer voorzien van het gebruikelijke; een flatscreen TV en luxe badkamer met douche en toilet. <>x 


Suite kamer
Luxueuzer dan onze standaard kamers. De suites hebben net als de standaard kamers TV, douche en toilet op de kamer. Maar ze zijn ruimer van opzet en hebben een zithoek. Tevens slaap je in deze kamers op een nog beter Hästens bed als op de standaardkamer. <>x 

 FamiliekamerWil je extra veel ruimte om je heen of ga je op vakantie met de kids of gezellig met vrienden op 1 kamer. Kies dan voor de extra grote familiekamers. 2 van deze kamers hebben een verdieping voor meer privacy. En ook bij deze kamers nodigen we je uit om te slapen op een echt Hästens bed. Verder de bekende flatscreen TV en luxe badkamer met douche en toilet. Voor de kleintjes die graag de boel willen verkennen hebben we kinderbedjes en stoeltjes. <>xBEL: 003143-455 12 94

 1 persoonkamerWaar kom je ze nog tegen die gezellige 1 persoonskamers waar je niet verloren ligt in een 2 persoonsbed? Slaap lekker alleen op je eigen Hästens in deze kamers. Kijk op de flatscreen TV waar jij zin in hebt en gebruik de luxe badkamer met douche en toilet wanneer het jouw schikt.   

Op alle reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. Deze UVH kunt u hier lezen.

We zijn een B&B (Bed and Breakfast) hotel met unieke kamers en in de ochtend schuif je lekker aan in de ontbijtkamer. Hier staat een goed ontbijtbuffet voor je klaar met o.a. dagelijks verse broodjes en  enkele streekproducten.  Verder ga je lekker je gang en doe je alsof je thuis bent... Voor vragen, advies of andere zaakjes staan we voor je klaar.

Tevreden?

Laat ons weten als je ergens niet tevreden over bent. Dan zoeken we naar een oplossing. Pratende mensen worden geholpen! En als je ons een complimentje geeft worden we daar heel blij van, vooral als je het deelt met anderen. --------------->>>>

In en Uit

Het handigst is als je vanaf 13.30u bij ons arriveert. Dan is je kamer "kakelvers". Mocht je eerder arriveren...geen probleem. We plaatsen je bagage op een veilige plek zodat je daar geen omkijken meer naar hebt.  Ben je onderweg met fiets, motor, caravan, camper, paard of tractor etc. Ook dat is geen probleem. Voor ieder vervoermiddel hebben we wel een plekje in de garage, op de veilige parkeerplaats of in de paardenstal. Wist je al dat je elektrische fietsen en auto's bij ons kunt opladen?

 

We willen liever niet dat je vertrekt, maar aan ieder verblijf komt weer een einde. Je hoeft je niet te haasten. Als de kamer rond 10.30u leeg is, zijn wij dik tevreden en hopen je weer eens te ontmoeten.

Ontvang onze nieuwsbrief

Hotel Hoeve de Plei
Saskia Peerboom & Kevin Bessems

Overgeul 1

6281BG Mechelen
Nederland

Tel. +31(0)43-4551294

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Uw aanvraag is ontvangen!

Disclaimer

Webdesign, Photography & Google Virtual Tour ©.2015 Ivo Vleugels